Actress
Born in 1974, USSR (Russia)
 
 
Yekaterina VOLKOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Екатерина Юрьевна ВОЛКОВА
Ekaterina VOLKOVA
Filmography (extracts)
 
Actress
2020 - Open up, it's mom (Открой, это мама) from Nina VOLOVA [fiction, 17 mn]
2019 - Young blooded wine (Молодое вино) from Pyotr OLEVSKY [fiction, 86 mn]
2019 - We Look Good in Death (Смерть нам к лицу) from Boris GUTS [fiction, 77 mn]
2018 - Sergei Prokofiev (Сергей Прокофьев) from Sergey ALDONIN [fiction, 34 mn]
2016 - Nightwatchmen (Ночные стражи) from Emilis VELYVIS [fantasy film, 97 mn]
2015 - Rodina (Родина) from Pyotr BUSLOV [fiction, 128 mn]
2014 - Inside the music (Внутри музыки) from Yulia NOVICH [fiction, 30 mn]
2013 - Sarancha / Locust (Саранча) from Egor BARANOV [fiction, 118 mn]
2012 - Atonement (Искупление) from Aleksandr PROSHKIN [fiction, 123 mn]
2012 - Father (Отец) from Sergey OLDENBURG-SVINTSOV [fiction, 14 mn]
2006 - Inhale - Exhale (Вдох - Выдох) from Ivan DYKHOVICHNY [fiction, 100 mn]
2005 - Alive (Живой) from Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 96 mn]
2003 - O liubvi (О любви) from Sergey SOLOVYOV [fiction, 112 mn]
2001 - The Collector (Коллекционер) from Yuri GRYMOV [fiction, 100 mn]