Director,
Writer,
Production designer
Born in 1954 
 
 
Aleksey KARAEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Борисович КАРАЕВ
Alekseï KARAEV
From filmography
 
Director
2020 - Privychka (Привычка) [animation]
2008 - Tarantella (Тарантелла) [animation, 11 mn]
1988 - Zhiltsy starogo doma (Жильцы старого дома) [animation, 9.29 mn]
 
Writer
2020 - Privychka (Привычка) by Aleksey KARAEV , Aleksandr RUBTSOV [animation]
2008 - Tarantella (Тарантелла) by Aleksey KARAEV [animation, 11 mn]
1988 - Zhiltsy starogo doma (Жильцы старого дома) by Aleksey KARAEV [animation, 9.29 mn]
 
Production designer
2019 - Begomaniya (Бегомания) by Daria STOLBETSOVA [animation, 5 mn]
2008 - Tarantella (Тарантелла) by Aleksey KARAEV [animation, 11 mn]
 
Site : IMDb

commentaries
- L’école d’animation de l’Oural : héros, motifs, histoires Hélène MÉLAT, Lilia NEMTCHENKO, 2019, Slovo, Presses de l’INALCO