Director,
Writer
Born in 1964 
 
 
Aleksandr KARPILOVSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Юрьевич КАРПИЛОВСКИЙ
Aleksandr KARPILOVSKI
From filmography
 
Director
2021 - Moy papa ne podarok (Мой папа не подарок) [fiction, 105 mn]
2017 - Yolki novyie (Елки новые) [fiction, 85 mn]
2016 - Dien do (День до) [fiction, 91 mn]
2013 - Yolki 3 (Елки 3) [fiction, 100 mn]
2012 - Chastnoe pionerskoe (Частное пионерское) [fiction, full length film]
2007 - Snezhnyy angel (Снежный ангел) [TV fiction, 101 mn]
2002 - Starichok s nogotok (Старичок с ноготок) [fiction, 20 mn]
 
Writer
2021 - Moy papa ne podarok (Мой папа не подарок) by Aleksandr KARPILOVSKY [fiction, 105 mn]

Awards :
Chastnoe pionerskoe :
Audience Award, International debut film festival, Khanty Mansiysk (Russia), 2013
Best film for children, International Family Film Festival, Yekaterinburg (Russia), 2012
Youth Jury Prize, International Family Film Festival, Yekaterinburg (Russia), 2012

commentaries
- Yolki 3 (Elki 3, 2013) Beach GRAY, 2014, Kinokultura