Production designer,
Producer
Born in 1958, USSR (Russia)
 
 
Vladimir ERMAKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир Иванович ЕРМАКОВ
Vladimir ERMAKOV
From filmography
 
Production designer
2005 - Doktor Zhivago (Доктор Живаго) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 484 mn]
2003 - Magnitnye buri (Магнитные бури) by Vadim ABDRASHITOV [fiction, 93 mn]
2000 - Ruskiy Bunt (Русский бунт) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 128 mn]
1997 - Vremya Tantsora (Время танцора) by Vadim ABDRASHITOV [fiction, 163 mn]
1995 - Pyesa dlya pasazhira (Пьеса для пассажира) by Vadim ABDRASHITOV [fiction, 103 mn]
1991 - Armavir (Армавир) by Vadim ABDRASHITOV [fiction, 130 mn]
 
Producer
2012 - Yana "Bogatyr" (Яна "Богатырь") by Yelena SERYOGINA [documentary, 50 mn]

Awards :
Ruskiy Bunt :
Best Set Decoration, "NIKA" Prizes, Moscow (Russia), 2000