Compositor
 
 
 
Viktor SOLOGUB
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Виктор СОЛОГУБ
Viktor SOLOGOUB
From filmography
 
Compositor
2020 - Krym nebesny (Крым небесный) by Sergey DEBIZHEV [documentary, 87 mn]
2018 - Kameshki (Камешки) by Mikhail ZHELEZNIKOV [fiction, 11 mn]
2018 - Natsia (Нация) by Yulia MIRONOVA [documentary, 67 mn]
2017 - Raskalionnyi khaos (Раскаленный хаос) by Sergey DEBIZHEV [documentary, 110 mn]
2016 - Gimn velikomu gorodu (Гимн великому городу) by Andrei EFIMOV [documentary, 50 mn]
2014 - Poslednij rytsar imperii (Последний рыцарь империи) by Sergey DEBIZHEV [documentary, 80 mn]
2013 - Russkii son (Русский сон) by Sergey DEBIZHEV [documentary, 52 mn]
2007 - Konservy (Консервы) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 115 mn]
2005 - Pobeg (Побег) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 110 mn]
2003 - Antikiller-2 (Антикиллер-2) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 122 mn]