Director,
Writer
Born in 1989 
 
 
Aleksandr BOGUSLAVSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр БОГУСЛАВСКИЙ
Aleksandr BOGOUSLAVSKI
From filmography
 
Director
2019 - Abigail (Эбигейл) [fiction, 110 mn]
2018 - Za granyu realnosti (За гранью реальности) [fiction, 105 mn]
 
Writer
2019 - Abigail (Эбигейл) by Aleksandr BOGUSLAVSKY [fiction, 110 mn]
2018 - Za granyu realnosti (За гранью реальности) by Aleksandr BOGUSLAVSKY [fiction, 105 mn]

commentaries
- Les maîtres de l’illusion (2018) [Aleksandr BOGOUSLAVSKI] Julien MORVAN, 2021, Perestroikino
- Alexandre Bogouslavski – Abigail (2019) 2020, Russkaya Fantastika
- [BIFFF 2020 (ou presque)] Le cinéma russe : pour le pire et le meilleur… (Bonus : Jackie Chan Vs Schwarzee) 2020, BIFFF
- Alexandre Bogouslavski – Les Maîtres de l’illusion (2018) 2018, Russkaya Fantastika