Actress
Born 1994, Russia
 
 
Anastasia UKOLOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анастасия УКОЛОВА
Anastassia OUKOLOVA
Filmography (extracts)
 
Actress
2020 - Feedback (Обратная связь) by Aleksey NUZHNY [fiction, 97 mn]
2019 - Loud Connection (Громкая связь) by Aleksey NUZHNY [fiction, 90 mn]
2019 - The Visitors (Гости) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 88 mn]
2019 - Sem uzhinov (Семь ужинов) by Kirill PLETNYOV [fiction, 91 mn]
2018 - Foto na pamiat (Фото на память) by Anton ZENKOVICH [fiction, 73 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née à Piatigorsk le 22 mai 1994.
Diplômée de l'Ecole Supérieure de Théâtre Chtchepkine en 2015 dans la classe de Iouri solomine.
Actrice du théâtre "Quartet I".

Закончила Высшее Театральное Училище им. М. С. Щепкина в 2015 году (курс Ю. М. Соломина).
Актриса театра «Квартет И»