Director,
Writer,
Cinematographer,
Producer
Born 1990, USSR (Russia)
 
 
Maksim KOBZEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Максим КОБЗЕВ
Maksim KOBZEV
Filmography (extracts)
 
Director
2020 - Plea Bargain (Особый порядок) [documentary, 145 mn]
2016 - I Was Bitten by a Shark (Меня укусила акула) [documentary, 60 mn]
 
Writer
2020 - Plea Bargain (Особый порядок) by Maksim KOBZEV [documentary, 145 mn]
2016 - I Was Bitten by a Shark (Меня укусила акула) by Maksim KOBZEV [documentary, 60 mn]
 
Cinematographer
2016 - I Was Bitten by a Shark (Меня укусила акула) by Maksim KOBZEV [documentary, 60 mn]
 
Producer
2020 - Plea Bargain (Особый порядок) by Maksim KOBZEV [documentary, 145 mn]
2016 - I Was Bitten by a Shark (Меня укусила акула) by Maksim KOBZEV [documentary, 60 mn]

Awards :
I Was Bitten by a Shark :
Best documentary, International Human Rights Film Festival, Moscow (Russia), 2016

Biography
No English biography available !
 
Né à Voronèje en 1990. En 2016 a terminé la faculté de mise en scène de cinéma, de télévision et de multimédia de l'Institut de télévision et de radio Litovtchine. Depuis 2013 travaille comme réalisateur sur la chaîne de télévision Musicbox. "J'ai été mordu par un requin" est son premier film.
Membre de l'Union des cinéastes de la Fédération de Russie et de la guilde du cinéma documentaire.

Родился в 1990 году в Воронеже. В 2016 году окончил Гуманитарный институт телевидения и радиовещания им. Литовчина (факультет режиссуры кино, телевидения и мультимедиа). С 2013 работает режиссёром на телеканале Musicbox. «Меня укусила акула» - дебютный фильм.
Член союза кинематографистов РФ и член гильдии неигрового кино.