Actor
Born 1983 
 
 
Ivan NIKOLAYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Иван Михайлович НИКОЛАЕВ
Ivan NIKOLAEV
Filmography (extracts)
 
Actor
2011 - Into Smithereens (Вдребезги) by Roman KARIMOV [fiction, 95 mn]
2009 - Jolly Fellows (Весельчаки) by Felix MIKHAYLOV [fiction, 100 mn]
2008 - Hipsters / Modefreak (Стиляги) by Valery TODOROVSKY [fiction, 136 mn]
2008 - S.S.D. (ССД : Смерть Советским Детям) by Vadim SHMELYEV [fiction, 110 mn]
2006 - Graffiti (Граффити) by Igor APASIAN [fiction, 116 mn]
2005 - 9th Company (9 рота) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 130 mn]