Director,
Writer,
Producer
Born in 1973 
 
 
Georgi MALKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Георгий МАЛКОВ
Gueorgui MALKOV
From filmography
 
Director
2014 - Smechannyié Chuvstva (Смешанные чувства) [fiction, 85 mn]
 
Writer
2017 - Vremennyie trudnosti (Временные трудности) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 86 mn]
 
Producer
2020 - Nomer odin (Номер один) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 92 mn]
2019 - Dorogoy papa (Дорогой папа) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 90 mn]
2019 - Uspekh (Успех) by Pavel RUMINOV [fiction, 95 mn]
2019 - Gosti (Гости) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 88 mn]
2019 - Sem oujinov (Семь ужинов) by Kirill PLETNYOV [fiction, 91 mn]
2017 - Vremennyie trudnosti (Временные трудности) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 86 mn]
2015 - Pikovaya dama : Chyornyy Obryad (Пиковая дама: Черный обряд) by Svyatoslav PODGAEVSKIY [fiction, 92 mn]
2014 - Liogok na pomine (Легок на помине) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 82 mn]
2014 - Chempiony (Чемпионы) by Dmitry DYUZHEV , Sergey POSOKHIN , Aleksey VAKULOV [fiction, 100 mn]
2014 - Korporativ (Корпоратив) by Oleg ASADULIN [fiction, 89 mn]
2014 - Smechannyié Chuvstva (Смешанные чувства) by Georgi MALKOV [fiction, 85 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 80 mn]
2012 - Ya budu ryadom (Я буду рядом) by Pavel RUMINOV [fiction, 93 mn]
2012 - Nyanki (Няньки) by Ashot KESHCHIAN [fiction, 90 mn]
2012 - S novym godom, mamy! (С новым годом, мамы!) by Different Directors [fiction, 90 mn]
2011 - Sluzhebnyy roman. Nashe vremya (Служебный роман. Наше время) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 90 mn]
2011 - beremennyy (Беременный) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 71 mn]
2011 - Mamy (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
2010 - Gop-stop (Гоп-стоп) by Pavel BARDIN [fiction, 96 mn]
2010 - PiraMMMida (ПираМММида) by Eldar SALAVATOV [fiction, 105 mn]
2009 - Lyubov v bolshom gorode (Любовь в большом городе) by Marius VAYSBERG [fiction, 88 mn]