Actor
 
 
 
Andrei FOMIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Андрей ФОМИН
Andreï FOMINE
From filmography
 
Actor
2011 - Generation P (Generation П) by Viktor GINZBURG [fiction, 120 mn]
2010 - Gamlet XXI vek (Гамлет ХХI век) by Yuri KARA [fiction, 145 mn]
2006 - Izobrazhaya zhertvy (Изображая жертву) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 100 mn]
2003 - Pokhititeli knig (Похитители книг) by Leonid RYBAKOV [fiction, 122 mn]
1989 - Delay raz (Делай раз!) by Andrei MALYUKOV [fiction, 85 mn]
1988 - Malenkaya Vera (Маленькая Вера) by Vasili PICHUL [fiction, 135 mn]