Actor
Born in 1933, USSR (Russia)
 
Died in 1990
Georgi BURKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Георгий Иванович БУРКОВ
Gueorgui BOURKOV
From filmography
 
Actor
1985 - Zimniy vecher v Gagrakh (Зимний вечер в Гаграх) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 88 mn]
1984 - zhestokiy romans (Жестокий романс) by Eldar RIAZANOV [fiction, 145 mn]
1982 - Zil-byl pyos (Жил-был пёс) by Eduard NAZAROV [animation, 11 mn]
1980 - Iz zhizni otdykhayushchikh (Из жизни отдыхающих) by Nikolay GUBENKO [fiction, 84 mn]
1979 - Dobryaki (Добряки) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 82 mn]
1979 - Garazh (Гараж) by Eldar RIAZANOV [fiction, 101 mn]
1979 - Pani Mariya (Пани Мария) by Natalya TROSHCHENKO [fiction, 87 mn]
1978 - Otets Sergiy (Отец Сергий) by Igor TALANKIN [fiction, 101 mn]
1977 - Beda (Беда) by Dinara ASANOVA [fiction, 97 mn]
1977 - Step (Степь) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 134 mn]
1977 - Nos (Нос) by Rolan BYKOV [TV film, 64 mn]
1976 - Podranki (Подранки) by Nikolay GUBENKO [fiction, 93 mn]
1976 - Tak nachinalas legenda (Так начиналась легенда) by Boris GRIGORYEV [fiction, 66 mn]
1975 - Ironya sudby, ili s legkim parem (Ирония судьбы или с легким паром) by Eldar RIAZANOV [fiction, 192 mn]
1975 - Oni srazhalis za Rodinu (Они сражались за Родину) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 160 mn]
1975 - Shire shag, Maestro (Шире шаг, Маэстро) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 22 mn]
1974 - Den priema po lichnym voprosam (День приема по личным вопросам) by Solomon SHUSTER [fiction, 85 mn]
1973 - Kalina krasnaya (Калина красная) by Vasili SHUKSHIN [fiction, 108 mn]
1972 - Pechki-lavochki (Печки-лавочки) by Vasili SHUKSHIN [fiction, 101 mn]
1971 - Stariki-razboyniki (Старики-разбойники) by Eldar RIAZANOV [fiction, 91 mn]
1971 - Egor Bulychev i drugie (Егор Булычев и другие) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 90 mn]
1970 - Osvobozhdenie (Освобождение) by Yuri OZEROV [fiction, 477 mn]
1970 - Petrukhina familiya (Петрухина фамилия) by Sergey NIKONENKO [fiction, 19 mn]
1969 - Semeynoe schastye (Семейное счастье) by Different Directors [fiction, 89 mn]