Production designer
 
 
 
Andrey ZHELUDKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Андрей ЖЕЛУДКОВ
Andreï JELOUDKOV
From filmography
 
Production designer
2017 - Zametchatelnaya klyaksa (Замечательная клякса) by Oleg RYABOKHLYST [animation, 3 mn]
2009 - Do konchika khvosta (До кончика хвоста) by Yekaterina SHABANOVA [animation, 10 mn]
2009 - Bibleyskie pritchi (Библейские притчи) by Sergey ANTONOV [animation, 26 mn]
2008 - Pestinya i Yakov (Пестинья и Яков) by Anna ARTAMONOVA [fiction, 13 mn]
2008 - Zoopark 2. Vampir (Зоопарк 2. Вампир) by Mariya STEPANOVA [animation, 8 mn]
2007 - Zelyonaya kareta (Зеленая карета) by O. SVYATKOVA [animation, 4 mn]