Actor
Born in 1899, Russia
 
Died in 1980
Nikolay BOGOLIUBOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Николай Иванович БОГОЛЮБОВ
Nikolaï BOGOLIOUBOV
From filmography
 
Actor
1961 - Alenka (Аленка) by Boris BARNET [fiction, 89 mn]
1957 - Sluchay na shakhte vosyem (Случай на шахте восемь) by Vladimir BASOV [fiction, 92 mn]
1948 - Tretiy udar (Третий удар) by Igor SAVCHENKO [fiction, 77 mn]
1946 - Klyatva (Клятва) by Mikhail CHIAURELI [fiction, 116 mn]
1944 - Nebo Moskvy (Небо Москвы) by Yuli RAIZMAN [fiction, 80 mn]
1943 - Ona zashchichchaet Rodinu (Она защищает Родину) by Friedrich ERMLER [fiction, 80 mn]
1942 - Slavnyy malyy / Novgorodtsy (Славный малый / новгородцы) by Boris BARNET [fiction, 100 mn]
1941 - Pervaya konnaya (Первая конная) by Georgi BEREZKO , Yefim DZIGAN [fiction]
1939 - Zolotoy klyuchik (Золотой ключик) by Aleksandr PTUSHKO [animation, 81 mn]
1937 - Velikiy grazhdanin (Великий гражданин) by Friedrich ERMLER [fiction, 252 mn]
1936 - Semero smelykh (Семеро смелых) by Sergey GERASIMOV [fiction, 92 mn]
1934 - Krestyane (Крестьяне) by Friedrich ERMLER [fiction, 114 mn]
1933 - Okrayna (Окраина) by Boris BARNET [fiction, 98 mn]