Writer,
Production designer
Born in 1952 
 
 
Yuri BATANIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Юрий Анатольевич БАТАНИН
Youri BATANINE
From filmography
 
Writer
2005 - Knyaz Vladimir (Князь Владимир) by Yuri KULAKOV [animation, 80 mn]
 
Production designer
1987 - Lyubimoe moyo vremya (Любимое мое время) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 80 mn]
1982 - Osen (Осень) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 42 mn]
1979 - Okhota (Охота) by Eduard NAZAROV [animation, 10 mn]
1978 - Chudesa v reshete (Чудеса в решете) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, short film]
1977 - Ya k Vam lechu vospominaniem (Я к Вам лечу воспоминанием) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 30 mn]