Actor
Born in 1953 
 
 
Yuri DUVANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Юрий Юрьевич ДУВАНОВ
Youri DOUVANOV
From filmography
 
Actor
2003 - Stilet (Стилет)
1998 - Ne poslat li nam gontsa (Не послать ли нам гонца?) by Valery CHIKOV [fiction, 90 mn]
1996 - Dni nenastya (Дни ненастья)
1994 - Master i Margerita (Мастер и Маргарита) by Yuri KARA [fiction, 113 mn]
1994 - Trista let spustia (Триста лет спустя) by Viktor VOLKOV [fiction, 92 mn]
1992 - Idealnaya para (Идеальная пара)
1985 - Voskresnyy papa (Воскресный папа) by Naum BIRMAN [fiction, 85 mn]
1983 - Torpedonostsy (Торпедоносцы) by Semyon ARANOVICH [fiction, 96 mn]
1980 - Ozhidaniye (Ожидание) by Boris YASHIN [fiction, 68 mn]
1979 - Rodnoe delo (Родное дело)
1975 - Rodiny soldat (Родины солдат) by Yuri CHULYUKIN [fiction, 91 mn]