Director,
Writer,
Producer
Born in 1970, USSR (Ukraine)
 
 
Sergey STRUSOVSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей СТРУСОВСКИЙ
Sergueï STROUSSOVSKI
From filmography
 
Director
2008 - Kolokolchik (Колокольчик) [animation, 7 mn]
2007 - Blazhennaya (Блаженная) [fiction, 88 mn]
 
Writer
2008 - Kolokolchik (Колокольчик) by Sergey STRUSOVSKY [animation, 7 mn]
2007 - Blazhennaya (Блаженная) by Sergey STRUSOVSKY [fiction, 88 mn]
 
Producer
2019 - Shakhmaty (Шахматы) by Aleksey POCHIVALOV [animation, 7 mn]
2018 - Biélosnezhié (Белоснежье) by Irina ELSHANSKY [animation, 6 mn]
2018 - Belozubka (Белозубка) by Pavel NOSYREV [animation, 14 mn]
2018 - Spliouchka (Сплюшка) by Ruslan SINKIEVICH [animation, 3 mn]
2018 - Pereezd (Переезд) by Inna EVLANNIKOVA [animation, 6 mn]
2017 - A kak nashi kosmonavty (А как наши космонавты) by Galina GOLUBEVA [animation, 7 mn]
2017 - Beskonechnaya takca (Бесконечная такса («Весёлая карусель» № 46)) by Viktoria PRIVALOVA [animation, 3 mn]
2017 - Kross (Кросс) by Konstantin SHCHEKIN [animation, 3 mn]
2017 - Zametchatelnaya klyaksa (Замечательная клякса) by Oleg RYABOKHLYST [animation, 3 mn]
2008 - Kolokolchik (Колокольчик) by Sergey STRUSOVSKY [animation, 7 mn]
2007 - Blazhennaya (Блаженная) by Sergey STRUSOVSKY [fiction, 88 mn]