Production designer
Born in 1937 
 
 
Valery LUKINOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Валерий Павлович ЛУКИНОВ
Valeri LOUKINOV
From filmography
 
Production designer
2007 - Zheleznaya doroga (Железная дорога) by Aleksey FEDORCHENKO [fiction, 105 mn]
2005 - K vam prishol angel (К вам пришел ангел) by Nikolay POPKOV [fiction, 98 mn]
2005 - Pervye na Lune (Первые на Лунe) by Aleksey FEDORCHENKO [fiction, 75 mn]
2003 - Pravda o shchelpakh (Правда о Щелпах) by Aleksey MURADOV [fiction, 129 mn]
1993 - Makarov (Макаров) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 95 mn]
1992 - Patrioticheskaya komediya (Патриотическая комедия) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 109 mn]
1990 - Roy (Рой) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 148 mn]
1989 - SV. Spalnyy vagon (СВ. Спальный вагон) by Vladimir KHOTINENKO , Violetta SEDOVA [fiction, 93 mn]
1984 - Odni i bez oruzhiya (Один и без оружия) by Pavel FATTAKHUTDINOV , Vladimir KHOTINENKO [fiction, 73 mn]

Awards :
Pervye na Lune :
Best Set Decoration, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2005