Cinematographer
Born in 1912 
 
Died in 1978
Vladimir VOYTENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир Григорьевич ВОЙТЕНКО
Vladimir VOITENKO
From filmography
 
Cinematographer
1976 - Aty-baty, shli soldaty… (Аты-баты, шли солдаты…) by Leonid BYKOV [fiction, 87 mn]
1973 - V boy idut odni 'stariki' (В бой идут одни 'старики') by Leonid BYKOV [fiction, 96 mn]
1965 - Yarost (Ярость) by Nikolay ILINSKY [fiction, 74 mn]
1956 - Malva (Мальва) by Vladimir BRAUN [fiction, 84 mn]
1953 - Sudba Mariny (Судьба Марины) by Viktor IVCHENKO , Isaac SHMARUK [fiction, 99 mn]

Biography
No English biography available !
 
оператор-постановщик игровых и научно-популярных фильмов.
Окончил Киевский киноинститут (1936).