Production designer
Born in 1960, USSR (Russia)
 
 
Aleksandr OSIPOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Анатольевич ОСИПОВ
Aleksandr OSSIPOV
From filmography
 
Production designer
2019 - Odessa (Одесса) by Valery TODOROVSKY [fiction, 130 mn]
2018 - Van Gogi (Ван Гоги) by Sergey LIVNEV [fiction, full length film]
2018 - Deti (Дети) by Alena ZVANTSOVA [fiction, TV serial, full length film]
2017 - Optimisty (Оптимисты) by Aleksey POPOGREBSKY [fiction, TV serial, 60 mn]
2015 - A zori zdes tikhie (А зори здесь тихие) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 115 mn]
1994 - Podmoskovnye vechera (Подмосковные вечера) by Valery TODOROVSKY [fiction, 96 mn]