Actress
Born in 1973, USSR (Russia)
 
 
Yelena MOROZOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Елена Саввична МОРОЗОВА
Elena MOROZOVA
From filmography
 
Actress
2021 - Pervyy sneg (Первый снег) by Natalya KONCHALOVSKAYA [fiction, 83 mn]
2019 - Zayavlenie (Заявление) by Yulia BELAYA [short film]
2018 - Kislota (Кислота) by Aleksandr GORCHILIN [fiction, 98 mn]
2017 - Meshok bez dna (Мешок без дна) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 104 mn]
2016 - Razbudi menia (Разбуди меня) by Guillaume PROTSENKO [fiction, full length film]
2012 - Ya budu ryadom (Я буду рядом) by Pavel RUMINOV [fiction, 93 mn]
2011 - Dom vetra (Дом ветра) by Vyacheslav ZLATOPOLSKY [fiction, 110 mn]
2009 - Obstoyatelstva (Обстоятельства) by Pavel RUMINOV [fiction, 89 mn]
2009 - Poryv vetra (Порыв ветра) by Yekaterina TELEGINA [fiction, 23 mn]
2008 - Chetyre Vozrasta Lyubvi (Четыре Возраста Любви ) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 100 mn]
2008 - Kaleydoscope (Калейдоскоп) by Olga DARFI [fiction, 90 mn]
2007 - Odna lyubov na million (Одна любовь на миллион) by Vladimir SHCHEGOLKOV [fiction, 105 mn]
2007 - Razmetka (Разметка) by Maks VERTOV [fiction, 82 mn]
2006 - Izobrazhaya zhertvy (Изображая жертву) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 100 mn]
2004 - Mars (Марс) by Anna MELIKIAN [fiction, 100 mn]
2000 - Dnevnik ego zheny (Дневник его жены) by Aleksey UCHITEL [fiction, 120 mn]