Writer
Born in 1934, USSR (Russia)
 
 
Yevgeni GRIGORYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Евгений Александрович ГРИГОРЬЕВ
Evgueni GRIGORIEV
From filmography
 
Writer
2002 - Svyezda (Звезда) by Nikolay LEBEDEV [fiction, 97 mn]
1995 - Pionerka Mari Pikford (Пионерка Мэри Пикфорд) by Vladimir LEVIN [fiction, 94 mn]
1988 - Nash bronepoezd (Наш бронепоезд) by Mikhail PTASHUK [fiction, 150 mn]
1986 - Znak bedy (Знак беды) by Mikhail PTASHUK [fiction, 151 mn]
1974 - Romans o vlyublennykh (Романс о влюбленных) by Andrey KONCHALOVSKY [fiction, 138 mn]
1972 - Goryachiy sneg (Горячий снег) by Gavriil EGIAZAROV [fiction, 105 mn]
1967 - Tri dnya Viktora Tchernysheva (Три дня Виктора Чернышева) by Mark OSEPIAN [fiction, 103 mn]