Writer
Born in 1920, USSR (Russia)
 
Died in 1996
Semyon LUNGIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Семён Львович ЛУНГИН
Semion LOUNGUINE
From filmography
 
Writer
1978 - Yuliya Vrevskaya (Юлия Вревская) by Nicolas KOBAROV [fiction, 139 mn]
1976 - Rozygrysh (Розыгрыш) by Vladimir MENSHOV [fiction, 96 mn]
1975 - Ya vspominayu (Я вспоминаю...) by Lev ATAMANOV [animation, 10 mn]
1974 - Agonia (Агония) by Elem KLIMOV [fiction, 152 mn]
1970 - Vnimanie, cherepakha (Внимание, черепаха!) by Rolan BYKOV [fiction, 86 mn]
1970 - zhil pevchiy drozd (Жил певчий дрозд) by Otar IOSSELIANI [fiction, 83 mn]
1969 - V trinadtsatom chasu nochi (В тринадцатом часу ночи) by Larisa SHEPITKO [TV film, 70 mn]
1964 - Dobro pozhalovat, ili postoronnim vkhod vospreshchen (Добро пожаловать или Посторонним вход воспрещен) by Elem KLIMOV [fiction, 74 mn]
1963 - Znoy (Зной) by Larisa SHEPITKO [fiction, 85 mn]

Author :