Producer
Born in 1965 
 
 
Aleksandr BOKOVIKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Зорьевич БОКОВИКОВ
Aleksandr BOKOVIKOV
From filmography
 
Producer
2007 - On, ona i ya (Он, она и я) by Konstantin KHUDYAKOV [fiction, 90 mn]
2007 - Iskusheniye (Искушение) by Sergey ASHKENAZI [fiction, 78 mn]
2005 - Daleko ot Sunset Bulvara (Далеко от Сансет-бульвара) by Igor MINAIEV [fiction, 135 mn]
2004 - Nastroyshchik (Настройщик) by Kira MURATOVA [fiction, 100 mn]
2004 - Spravka (Справка) by Kira MURATOVA [fiction, 10 mn]
2003 - Pokhititeli knig (Похитители книг) by Leonid RYBAKOV [fiction, 122 mn]
1997 - Tri istorii (Три истории) by Kira MURATOVA [fiction, 116 mn]