Cinematographer
Born in 1901 
 
Died in 1977
Leonid KOSMATOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Леонид Васильевич КОСМАТОВ
Leonid KOSMATOV
From filmography
 
Cinematographer
1967 - Kamenniy gost (Каменный гость) by Vladimir GORIKKER [fiction, 85 mn]
1951 - Nyezabyvayemyy 1919-y (Незабываемый 1919-й) by Mikhail CHIAURELI [fiction, 108 mn]
1949 - Padeniye Berlina (Падение Берлина) by Mikhail CHIAURELI [fiction, 167 mn]
1948 - Michurin (Мичурин) by Aleksandr DOVZHENKO , Yulia SOLNTSEVA [fiction, 100 mn]
1946 - Klyatva (Клятва) by Mikhail CHIAURELI [fiction, 116 mn]
1938 - Semya Oppengeym (Семья Оппенгейм) by Grigori ROSHAL [fiction, 97 mn]
1936 - Zori Parizha (Зори Парижа) by Grigori ROSHAL [fiction, 101 mn]
1936 - Pokolenie pobediteley (Поколение победителей) by Vera STROEVA [fiction, 105 mn]
1935 - Lyotchiki (Летчики) by Yuli RAIZMAN [fiction, 80 mn]
1932 - Pazkaz ob Umare Khaptsoko (Разказ об Умаре Хапцоко) by Yuli RAIZMAN [fiction, 29 mn]
1930 - Zemlya zhazhdiot (Земля жаждет) by Yuli RAIZMAN [fiction, 70 mn]
1927 - Krug (Круг) by Aleksandr GAVRONSKY , Yuli RAIZMAN [fiction, 67 mn]