Actor,
Production designer
Born in 1917 
 
 
Abram FREYDIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Абрам Львович ФРЕЙДИН
Abram FREIDINE
From filmography
 
Actor
2009 - Ivan Groznyy (Иван Грозный) by Andrey ESHPAJ jr. [fiction, TV serial, full length film]
 
Production designer
1977 - Smeshnye lyudi! (Смешные люди!) by Mikhail SHVEITSER [fiction, 93 mn]
1975 - Ot zari do zari (От зари до зари) by Gavriil EGIAZAROV [fiction, 102 mn]
1965 - Vremya, vperyod (Время, вперед!) by Sofia MILKINA , Mikhail SHVEITSER [fiction, 158 mn]
1964 - Granatovyy braslet (Гранатовый браслет) by Abram ROOM [fiction, 91 mn]
1962 - Moneta (Монета) by Aleksandr ALOV , Vladimir NAUMOV [fiction, 92 mn]
1960 - Voskresenie (Воскресение) by Mikhail SHVEITSER [fiction, 317 mn]
1957 - Vysota (Высота) by Aleksandr ZARKHY [fiction, 93 mn]
1957 - Poedinok (Поединок) by Vladimir PETROV [fiction, 104 mn]
1956 - Besmertnyy garnison (Бессмертный гарнизон) by Zakhar AGRANENKO , Eduard TISSE [fiction, 98 mn]
1955 - Dobroye utro (Доброе утро) by Andrey FROLOV [fiction, 91 mn]
1952 - Vozvrashchenie Vasiliya Bortnikova (Возвращение Василия Бортникова) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 82 mn]
1947 - Poyezd idyot na vostok (Поезд идёт на Восток) by Yuli RAIZMAN [fiction, 90 mn]
1944 - chelovek 217 (Человек 217) by Mikhail ROMM [fiction, 101 mn]