Production designer
Born in 1953, USSR (Ukraine)
 
 
Leonid SVINTSITSKУ
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Леонид Викторович СВИНЦИЦКИЙ
Leonid SVINTSITSKI
From filmography
 
Production designer
2013 - Zerkala (Зеркала) by Marina MIGUNOVA [fiction, 130 mn]
2006 - Aziris Nuna (Азирис Нуна) by Oleg KOMPASOV [fiction, 91 mn]
2003 - Klyuch ot spalni (Ключ от спальни) by Eldar RIAZANOV [fiction, 122 mn]
2002 - Prevrashcheniye (Превращение) by Valery FOKIN [fiction, 90 mn]
2000 - Staryye Klyachki (Старые клячи) by Eldar RIAZANOV [fiction, 130 mn]
1998 - Retro vtroyom (Ретро втроём) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 96 mn]
1983 - Kletka dlya kanareek (Клетка для канареек) by Pavel CHUKHRAY [fiction, 76 mn]