Production designer
 
 
 
Aleksandr CHERTOVICH
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр ЧЕРТОВИЧ
Aleksandr TCHERTOVITCH
From filmography
 
Production designer
2012 - Blindazh (Блиндаж) by Aleksandr GORNOVSKY [fiction, 122 mn]
2008 - Riorita (Риорита) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 97 mn]
2007 - Otryv (Отрыв) by Aleksandr MINDADZE [fiction, 85 mn]
2006 - Potseluy babushki (Поцелуй бабочки) by Anton SIVERS [fiction, 93 mn]
2000 - V avguste 44-go (В августе 44-го) by Mikhail PTASHUK [fiction, 118 mn]
1987 - Otstupnik (Отступник) by Valery RUBINCHIK [fiction, 163 mn]
1979 - Dikaya okota korolya Stakha (Дикая охота короля Стаха) by Valery RUBINCHIK [fiction, 134 mn]