Director,
Writer
 
 
 
Arkadi SIRENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Аркадий СИРЕНКО
Arkadi SIRENKO
From filmography
 
Director
2002 - Shukshinskie rasskazy (Шукшинские рассказы) [fiction, TV serial, 390 mn]
1989 - Sofya Petrovna (Софья Петровна) [TV film, 95 mn]
1988 - Otsy (Отцы) [fiction, 142 mn]
1986 - Obida (Обида) [fiction, 86 mn]
1986 - Pervyy paren (Первый парень) [fiction, full length film]
1983 - Dvazhdy rozhdennyy (Дважды рожденный) [fiction, 85 mn]
1981 - Rodnik (Родник) [fiction, 89 mn]
1977 - Zhuravl v nebe (Журавль в небе) [fiction, 92 mn]
 
Writer
2002 - Shukshinskie rasskazy (Шукшинские рассказы) by Arkadi SIRENKO [fiction, TV serial, 390 mn]
1981 - Rodnik (Родник) by Arkadi SIRENKO [fiction, 89 mn]