Actor
Born in 1919, Russia
 
Died in 1990
Andrei_2 PETROV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Андрей_2 Алексеевич ПЕТРОВ
Andreï_2 PETROV
From filmography
 
Actor
1981 - Rodnya (Родня) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 98 mn]
1980 - Razhalovannyj (Разжалованный) by Alexandre SOKUROV [fiction, 30 mn]
1978 - Otets Sergiy (Отец Сергий) by Igor TALANKIN [fiction, 101 mn]
1966 - Lenin v Polshe (Ленин в Польше) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 99 mn]
1965 - Pokhozhdenya zubnovo vracha (Похождения зубного врача) by Elem KLIMOV [fiction, 82 mn]
1955 - Mat (Мать) by Mark DONSKOY [fiction, 104 mn]
1949 - Kubanskiye kazaki (Кубанские казаки) by Ivan PYRIEV [fiction, 110 mn]