Director,
Writer
Born in 1925, USSR (Russia)
 
Died in 1987
Anatoli EFROS
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анатолий ЭФРОС
Anatoli EFROS
From filmography
 
Director
1977 - V chetverg i bolshe nikogda (В четверг и больше никогда) [fiction]
1962 - Dvoe v stepi (Двое в степи) [fiction, 82 mn]
1961 - Visokosnyy god (Високосный год) [fiction, 94 mn]
1960 - Shumnyy den (Шумный день) [fiction, 101 mn]
 
Writer
1989 - Ubegayushchiy avgust (Убегающий август) by Dmitry DOLININ [fiction, 78 mn]
 
Site : IMDb

commentaries
- КИНОФИКАЦИЯ ТЕАТРА: ОЧЕРКИ ИЗ ПРОШЛОГО И НАСТОЯЩЕГО , Kristina MATVIENKO, 2010, kinozapiski.ru