Actress
Born in 1980 
 
 
Nelly UVAROVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Нелли Владимировна УВАРОВА
Nelly OUVAROVA
From filmography
 
Actress
2020 - Posledniy Ministr (Последний Министр) by Roman VOLOBUYEV [fiction, TV serial, 25 mn]
2010 - Blizkiy Vrag (Близкий враг) by Aleksandr ATANESIAN [fiction, 85 mn]
2009 - M+Zh (Ya lyublyu tebya) (М+Ж (Я люблю тебя)) by Aleksandr CHERNYKH [fiction, 75 mn]
2008 - Zakrytyye prostranstva (Закрытые пространства) by Igor VORSKLA [fiction, 90 mn]
2007 - Ya ostayus (Я остаюсь) by Karen OGANESYAN [fiction, 112 mn]
2007 - Khranit vechno (Хранить вечно) by Gleb PANFILOV [fiction, 127 mn]
2004 - Marina Tsvetaeva. Strasti po Marine (Марина Цветаева. Страсти по Марине) by Andrey OSIPOV [documentary, 55 mn]
 
Site : www.nelly-uvarova.ru/