Director,
Writer
Born in 1899, Russia
 
Died in 1958
Semyon TIMOSHENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Семён Алексеевич ТИМОШЕНКО
Semion TIMOCHENKO
From filmography
 
Director
1954 - Zapasnoy igrok (Запасной игрок) [fiction, 83 mn]
1945 - Nebyesnyy tikhkhod (Небесный тихоход) [fiction, 82 mn]
1940 - Kontsert na ekrane (Концерт на экране) [fiction, 79 mn]
1940 - Kontsert na ekrane. Zloumyshkennik (Концерт на экране. Злоумышленник) [fiction, 12 mn]
1936 - Vratar (Вратарь) [fiction, 75 mn]
1931 - Sniper / Iskusstvo ubivat (Снайпер / Искусство убивать) [fiction, 83 mn]
 
Writer
1945 - Nebyesnyy tikhkhod (Небесный тихоход) by Semyon TIMOSHENKO [fiction, 82 mn]
1940 - Kontsert na ekrane (Концерт на экране) by Semyon TIMOSHENKO [fiction, 79 mn]
1940 - Kontsert na ekrane. Zloumyshkennik (Концерт на экране. Злоумышленник) by Semyon TIMOSHENKO [fiction, 12 mn]
1931 - Sniper / Iskusstvo ubivat (Снайпер / Искусство убивать) by Semyon TIMOSHENKO [fiction, 83 mn]
 
Site : IMDb