Director,
Actor
Born in 1904, Russia
 
Died in 1975
Boris BABOCHKIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Борис Андреевич БАБОЧКИН
Boris BABOTCHKINE
From filmography
 
Director
1945 - Rodnye polya (Родные поля) [fiction, 95 mn]
 
Actor
1960 - Ivan Rybakov (Иван Рыбакоv) by Boris ROVENSKIKH , Yelena SKACHKO [TV fiction, 101 mn]
1959 - Annushka (Аннушка) by Boris BARNET , Georgi NATANSON [fiction, 71 mn]
1945 - Rodnye polya (Родные поля) by Boris BABOCHKIN , Anatoli BOSULAYEV [fiction, 95 mn]
1943 - Aktrisa (Актриса) by Leonid TRAUBERG [fiction, 76 mn]
1942 - Nepobedimye (Непобедимые) by Sergey GERASIMOV , Mikhail KALATOZOV [fiction, 94 mn]
1935 - Podrugi (Подруги) by Leo ARNSHTAM [fiction, 95 mn]
1934 - Chapaev (Чапаев) by Sergey VASILIEV , Georgi VASILYEV [fiction, 95 mn]
1932 - Vozvrashchenie Neytana Bekkera (Возвращение Нейтана Беккера) by Rashel MILMAN , Boris SHPIS [fiction, 94 mn]

Author :

commentaries
- Воспоминания, дневники, письма , Boris BABOCHKIN, , Lev PARFENOV, Наталья БАБОЧКИНА, 1996, Материк