Production designer
 
 
 
Mikhail RAKOVSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Михаил РАКОВСКИЙ
Mikhaïl RAKOVSKI
From filmography
 
Production designer
1972 - Propavshaya gramota (Пропавшая грамота) by Boris IVCHENKO [fiction, 78 mn]
1971 - Zakhar Berkut (Захар Беркут) by Leonid OSYKA [fiction, 96 mn]
1966 - Kto vernyotsya dolyubit (Кто вернется долюбит) by Leonid OSYKA [fiction, 67 mn]
1964 - Teni zabytykh predkov (Тени забытых предков) by Sergey PARAJANOV [fiction, 97 mn]
1962 - Tsvetok na kamne (Цветок на камне) by Sergey PARAJANOV [fiction, 75 mn]
1961 - Ukrainstva rapsodiya (Украинская рапсодия) by Sergey PARAJANOV [fiction, 88 mn]