Actor
Born in 1893, Russia
 
Died in 1962
Ivan KOVAL-SAMBORSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Иван Иванович КОВАЛЬ-САМБОРСКИЙ
Ivan KOVAL-SAMBORSKI
From filmography
 
Actor
1959 - Annushka (Аннушка) by Boris BARNET , Georgi NATANSON [fiction, 71 mn]
1957 - Kommunist (Коммунист) by Yuli RAIZMAN [fiction, 111 mn]
1938 - Bolotnye soldaty (Болотные солдаты) by Aleksandr MACHERET [fiction, 71 mn]
1937 - Doch Rodiny (Дочь Родины) by Vladimir KORSH-SABLIN [fiction, 70 mn]
1936 - Strogiy yunosha (Строгий юноша) by Abram ROOM [fiction, 100 mn]
1936 - Odnazhdy letom (Однажды летом) by Igor ILINSKY , Khanan SHMAIN [fiction, 71 mn]
1935 - Lyotchiki (Летчики) by Yuli RAIZMAN [fiction, 80 mn]
1927 - Devushka s korobkoy (Девушка с коробкой) by Boris BARNET [fiction, 60 mn]
1927 - Chelovek iz restorana (Человек из ресторана) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 62 mn]
1927 - Zemlya v plenu (Земля в плену) by Fyodor OZEP [fiction, 76 mn]
1926 - Mat (Мать) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 66 mn]
1926 - Mis Mend (Мисс Менд) by Boris BARNET , Fyodor OZEP [fiction, 186 mn]
1925 - shakhmatnaya goryachka (Шахматная горячка) by Vsevolod PUDOVKIN , Nikolay SHPIKOVSKY [fiction, 14 mn]