Production Designer
Born in 1964, Russia
 
 
Olga KHLEBNIKOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Ольга Игоревна ХЛЕБНИКОВА
Olga KHLEBNIKOVA
From filmography
 
Production Designer
2019 - Shtorm (Шторм (сериал 2019)) by Boris KHLEBNIKOV [fiction, TV serial, 59 mn]
2018 - Kak ya stal ... (Как я стал ...) by Pavel MIRZOYEV [fiction, 107 mn]
2017 - Aritmya (Аритмия) by Boris KHLEBNIKOV [fiction, 116 mn]
2017 - Kostik (Костик) by Ira VOLKOVA [fiction, 28 mn]
2015 - 14+ (14+) by Andrei ZAYTSEV [fiction, 106 mn]
2015 - A u nas vo dvore (А у нас во дворе) by Olga MUZALEVA [fiction, TV serial]
2013 - Dolgaya schastlivaya zhizn (Долгая счастливая жизнь) by Boris KHLEBNIKOV [fiction, 77 mn]
2013 - Dialogi (Диалоги) by Ira VOLKOVA [fiction, 131 mn]
2013 - Eshcho odin god (Еще один год) by Oxana BYCHKOVA [fiction, 107 mn]
2012 - Poka noch ne razluchit (Пока ночь не разлучит) by Boris KHLEBNIKOV [fiction, 70 mn]
2011 - Bezdelniki (Бездельники) by Andrei ZAYTSEV [fiction, 93 mn]
2008 - Plyus odin (Плюс Один) by Oxana BYCHKOVA [fiction, 96 mn]
2006 - Svobodnoe plavanie (Свободное плавание) by Boris KHLEBNIKOV [fiction, 105 mn]