Cinematographer
Born in 1947, USSR (Ukraine)
 
 
Bogdan VERZHBITSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Богдан Владимирович ВЕРЖБИЦКИЙ
Bogdan VERJBITSKI
From filmography
 
Cinematographer
2009 - Snegir (Снегирь) by Natalia_2 IVANOVA [fiction, full length film]
2008 - Rayskie ptici (Райские птицы) by Roman BALAIAN [fiction, 94 mn]
2008 - Tyazjolyy pesok (Тяжелый песок) by Anton BARSHCHEVSKI [fiction, TV serial, 800 mn]
2004 - Noch svetla (Ночь светла) by Roman BALAIAN [fiction, 93 mn]
1998 - Dve luny, tri solntsa (Две луны, три солнца) by Roman BALAIAN [fiction, 82 mn]
1987 - Filer (Филер)