Actor
Born in 1940, USSR (Russia)
 
 
Vadim LOBANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Вадим Владимирович ЛОБАНОВ
Vadim LOBANOV
From filmography
 
Actor
2005 - Brezhnev (Брежнев)
2003 - Bednyy bednyy Pavel (Бедный бедный Павел) by Vitali MELNIKOV [fiction, 100 mn]
2003 - Chelyabumbiya (Челябумбия) by Valery BYCHENKOV [fiction]
2003 - Idiot (Идиот) by Vladimir BORTKO [TV fiction, full length film]
2002 - Ruski Kovcheg (Русский ковчег) by Alexandre SOKUROV [fiction, 99 mn]
1989 - Posetitel Muzeia (Посетитель музея) by Konstantin LOPUSHANSKY [fiction, 136 mn]
1989 - Stalingrad (Сталинград) by Yuri OZEROV [fiction, 196 mn]
1988 - Gospodin oformitel (Господин оформитель) by Oleg TEPTSOV [fiction, 109 mn]
1987 - Sadovnik (Садовник) by Viktor Viktor BUTURLIN [fiction, 100 mn]