Actor,
Production designer
Born in 1954 
 
 
Aleksandr ZAGOSKIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Анатольевич ЗАГОСКИН
Aleksandr ZAGOSKINE
From filmography
 
Actor
2003 - Sapiens (Sapiens / Сапиенс) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 13 mn]
 
Production designer
2020 - Serebryanyye konki (Серебряные коньки) by Mikhail LOCKSHIN [fiction, 136 mn]
2017 - Karp otmorozhennyi (Карп отмороженный) by Vladimir KOTT [fiction, 101 mn]
2011 - Poklonnitsa (Поклонница) by Vitali MELNIKOV [fiction, full length film]
2010 - Den zverya (День зверя) by Mikhail KONOVALCHUK [fiction, 84 mn]
2008 - Igra (Игра) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 94 mn]
2008 - Admiral (Адмиралъ) by Andrei KRAVCHUK [fiction, 124 mn]
2004 - SOS (SOS) by Andrei IPPOLIT [fiction, 90 mn]
2004 - Svoya Chuzhaya zhizn (Своя чужая жизнь) by Aleksandr ROGOZHKIN [TV fiction, 110 mn]
2003 - Bednyy bednyy Pavel (Бедный бедный Павел) by Vitali MELNIKOV [fiction, 100 mn]
2003 - Osobennosti natsionalnoy politiki (Особенности национальной политики) by Yuri KONOPKIN , Dmitry MESKHIEV [fiction, 83 mn]
1991 - Anna Karamazoff (Анна Карамазофф) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 123 mn]
1989 - Karaul (Караул) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 103 mn]
1987 - Sadovnik (Садовник) by Viktor Viktor BUTURLIN [fiction, 100 mn]

Awards :
Serebryanyye konki :
Best Set Decoration, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2020