Producer
Born in 1951 
 
 
Sergey SHUMAKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей Леонидович ШУМАКОВ
Sergueï CHOUMAKOV
From filmography
 
Producer
2020 - Buben verkhnevo mira (Бубен Верхнего мира) by Sergey GODIN [fiction, 25 mn]
2020 - Fotorobot Evy (Фоторобот Евы) by Yevgeniya SHEVCHENKO [fiction, 48 mn]
2020 - Lyalin dom (Лялин дом) by Oxana DEGTYAREVA [fiction, 48 mn]
2020 - Svintsovaya Anna (Свинцовая Анна) by Aleksey GOROVATSKY [fiction, 59 mn]
2017 - Poslednii vals (Последний вальс) by Yulia BOBKOVA [documentary, 78 mn]
2012 - Shpion (Шпион) by Aleksey ANDRIANOV [fiction, 104 mn]
2011 - Reka zhizni. Valentin Rasputin (Река жизни. Валентин Распутин) by Sergey MIROSHNICHENKO [documentary, 175 mn]
2010 - Chelovek u okna (Человек у окна) by Dmitry MESKHIEV [fiction, 96 mn]
2009 - Taras Bulba (Тарас Бульба) by Vladimir BORTKO [fiction, 100 mn]
2009 - Sumerki Bogov (Сумерки Богов) by Sergey MIROSHNICHENKO [documentary, 63 mn]
2008 - Tot, kto gasit svet (Тот, кто гасит свет) by Andrei LIBENSON [fiction, 86 mn]
2008 - Slovo (Слово) by Sergey MIROSHNICHENKO [documentary, 56 mn]
2007 - Otets (Отец) by Ivan SOLOVOV [fiction, 82 mn]
2007 - Vetka sireni (Ветка сирени) by Pavel LUNGIN [fiction, 97 mn]
2007 - Ruskaya igra (Русская игра) by Pavel CHUKHRAY [fiction, 98 mn]
2006 - Bolshaya Liubov (Большая любовь) by Dmitry FIKS [fiction, 90 mn]
2006 - Ostrov (Остров) by Pavel LUNGIN [fiction, 112 mn]
2006 - V kruge pervom - serial 2006 (В круге первом - сериал 2006) by Gleb PANFILOV [fiction, TV serial, 440 mn]