Director,
Writer
Born in 1933 
 
 
Sergey TARASOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей Сергеевич ТАРАСОВ
Sergueï TARASSOV
From filmography
 
Director
2007 - Nostalgia po budushchemu (Ностальгия по будущему) [fiction, 90 mn]
2003 - Feyerverk (Фейерверк) [fiction, 84 mn]
1998 - Knyaz Yuriy Dolgorukiy (Князь Юрий Долгорукий) [fiction, 107 mn]
1986 - Perekhvat (Перехват) [fiction, 87 mn]
1985 - Chyornaya strela (Черная стрела) [fiction, 91 mn]
1982 - Ballada o doblestnom rytsare Ayvengo (Баллада о доблестном рыцаре Айвенго) [fiction, 92 mn]
1975 - Strely Robin Guda (Стрелы Робин Гуда) [fiction, 80 mn]
 
Writer
2007 - Potapov, k doske! (Потапов, к доске!) by Aleksandr ORLOV [fiction, full length film]
1968 - Den angela (День ангела) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 85 mn]
1966 - Vertical (Вертикаль) by Boris DUROV , Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 73 mn]
 
Site : IMDb