Cinematographer
Born in 1921, Russia
 
Died in 2007
Igor SLABNEVICH
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Игорь Михайлович СЛАБНЕВИЧ
Igor SLABNEVITCH
From filmography
 
Cinematographer
1989 - Stalingrad (Сталинград) by Yuri OZEROV [fiction, 196 mn]
1979 - Moskva slezam ne verit (Москва слезам не верит) by Vladimir MENSHOV [fiction, 150 mn]
1971 - Bitva za Berlin (Битва за Берлин) by Yuri OZEROV [fiction, 70 mn]
1971 - Posledniy shturm (Последний штурм) by Yuri OZEROV [fiction, 75 mn]
1970 - Osvobozhdenie (Освобождение) by Yuri OZEROV [fiction, 477 mn]
1966 - Krylia (Крылья) by Larisa SHEPITKO [fiction, 103 mn]
1962 - U tvoego poroga (У твоего порога) by Vasili ORDYNSKY [fiction, 78 mn]
1956 - Chelovek rodilsya (Человек родился) by Vasili ORDYNSKY [fiction, 96 mn]