Producer
 
 
 
Ulyana SAVELIEVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Ульяна САВЕЛЬЕВА
Ouliana SAVELIEVA
From filmography
 
Producer
2018 - Chernovik (Черновик) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 126 mn]
2018 - Mira (Мира) by Denis SHABAEV [documentary]
2017 - 20:17 (20:17) by Mikhail ARKHIPOV , Denis SHABAEV , Arseni ZANIN [documentary, 75 mn]
2016 - Ya - uchitel (Я - учитель) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 92 mn]
2015 - Bitva za Sevastopol (Битва за Севастополь) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 123 mn]
2014 - Klass korrektsi (Класс коррекции) by Ivan TVERDOVSKIY jr. [fiction, 85 mn]
2013 - Strana khoroshikh detochek (Страна хороших деточек) by Olga KAPTUR / TOMENKO [fiction, 85 mn]
2006 - Izobrazhaya zhertvy (Изображая жертву) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 100 mn]