Cinematographer
Born in 1907 
 
Died in 1975
Vladimir RAPOPORT
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир Абрамович РАПОПОРТ
Vladimir RAPOPORT
From filmography
 
Cinematographer
1974 - Dochki-materi (Дочки-матери) by Sergey GERASIMOV [fiction, 101 mn]
1969 - u Ozera (У озера) by Sergey GERASIMOV [fiction, 184 mn]
1967 - zhurnalist (Журналист) by Sergey GERASIMOV [fiction, 226 mn]
1958 - Tikhi Don (Тихий Дон) by Veniamin DORMAN , Sergey GERASIMOV [fiction, 350 mn]
1955 - K novomu beregu (К новому берегу) by Leonid LUKOV [fiction, 108 mn]
1954 - Ob etom zabyvat nelzya (Об этом забывать нельзя) by Leonid LUKOV [fiction, 100 mn]
1953 - Varvary (Варвары) by Leonid LUKOV , Konstantin ZUBOV [fiction, 179 mn]
1953 - Vassa Zheleznova (Васса Железнова) by Leonid LUKOV , Konstantin ZUBOV [fiction, 110 mn]
1951 - Selskiy vrach (Сельский врач) by Sergey GERASIMOV [fiction, 112 mn]
1951 - Osvobozhdennyy Kitay (Освобожденный Китай) by Sergey GERASIMOV [documentary]
1949 - Zvezda (Звезда) by Aleksandr IVANOV [fiction, 98 mn]
1948 - Molodaya gvardiya (Молодая гвардия) by Sergey GERASIMOV [fiction, 170 mn]
1946 - Synovya (Сыновья) by Aleksandr IVANOV [fiction, 83 mn]
1943 - Ona zashchichchaet Rodinu (Она защищает Родину) by Friedrich ERMLER [fiction, 80 mn]
1938 - Na granitse (На границе) by Aleksandr IVANOV [fiction, 104 mn]
1935 - Granitsa (Граница) by Mikhail DUBSON [fiction, 87 mn]
1935 - Podrugi (Подруги) by Leo ARNSHTAM [fiction, 95 mn]
1934 - Ankara - serdtse Turtsii (Анкара — сердце Турции) by Leo ARNSHTAM , Sergey YUTKEVICH [documentary]
1932 - Vstrechnyy (Встречный) by Leo ARNSHTAM , Friedrich ERMLER , Sergey YUTKEVICH [fiction, 118 mn]
1931 - Zlatye gory (Златые горы) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 131 mn]