Writer
 
 
 
Vladimir PRESNIAKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир ПРЕСНЯКОВ
Vladimir PRESNIAKOV
From filmography
 
Writer
2018 - Proigrannoye mesto (Проигранное место) by Nadezhda MIKHALKOVA [fiction, 95 mn]
2010 - Polovoe pokrytie (Половое покрытие) by Aleksandr BALAKHONOV [fiction, 22 mn]
2008 - Den D (День Д) by Yekaterina POBEDINSKAYA , Mikhail PORECHENKOV [fiction, 80 mn]
2006 - Izobrazhaya zhertvy (Изображая жертву) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 100 mn]
2003 - Postelnye stseny (Постельные сцены) by Kirill SEREBRENNIKOV [TV film, 70 mn]

Awards :
Izobrazhaya zhertvy :
Best Screenplay, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2006