Actor
Born in 1880, Russia
 
Died in 1942
Mikhail KLIMOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Михаил Михайлович КЛИМОВ
Mikhaïl KLIMOV
From filmography
 
Actor
1937 - Ostrov sokrovishch (Остров сокровищ) by Vladimir VAYNSTOCK VAYNSHTOCK [fiction, 93 mn]
1936 - Bespridannitsa (Бесприданница) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 85 mn]
1936 - O strannostyakh lyubvi (О странностях любви) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 70 mn]
1934 - Marionetki (Марионетки)
1933 - Rvanye Bashmaki (Рваные башмаки) by Margarita BARSKAIA [fiction, 88 mn]
1930 - Prazdnik sviatovo Iorguena (Праздник святого Йоргена) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 83 mn]
1927 - Chelovek iz restorana (Человек из ресторана) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 62 mn]
1926 - Protses o triokh milionakh (Процесс о трех миллионах) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 66 mn]