Cinematographer
Born in 1924 
 
 
Ilya MINKOVETSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Илья Соломонович МИНЬКОВЕЦКИЙ
Ilia MINKOVETSKI
From filmography
 
Cinematographer
2000 - Ya - chayka (Я - чайка) by Georgi PARAJANOV [documentary, 39 mn]
1991 - Anna Karamazoff (Анна Карамазофф) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 123 mn]
1972 - Master iz Klamsi (Мастер из Кламси) by Vadim KURCHEVSKY [animation, 25 mn]
1969 - Tsena (Цена) by Mikhail KALIK [TV fiction, 109 mn]
1967 - Fokusnik (Фокусник) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 79 mn]
1961 - Artist iz Kokhanovki (Артист из Кохановки) by Grigori LIPSHITS [fiction, 77 mn]
1956 - Pavel Korchagin (Павел Корчагин) by Aleksandr ALOV , Vladimir NAUMOV [fiction, 102 mn]