Cinematographer
Born in 1926, USSR (Russia)
 
Died in 2011
Genrikh MARANDZHIAN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Генрих МАРАНДЖЯН
Guenrikh MARANDJIAN
From filmography
 
Cinematographer
2010 - Malenkie tragedii (Маленькие трагедии) by Irina EVTEYEVA [animation, 40 mn]
2004 - Demon (Демон) by Irina EVTEYEVA [animation, 11 mn]
2003 - Petersburg (Петербург) by Irina EVTEYEVA [animation, 52 mn]
2002 - Clown (Клоун) by Irina EVTEYEVA [animation, 10 mn]
1982 - Anyuta (Анюта) by Aleksandr BELINSKY , Vladimir_2 VASILIEV [TV fiction, 71 mn]
1980 - My smerti smotreli v litso (Мы смерти смотрели в лицо) by Naum BIRMAN [fiction, 74 mn]
1977 - Asya (Ася) by Iosif KHEIFITS [fiction, 98 mn]
1973 - Plokhoy khoroshiy chelovek (Плохой хороший человек) by Iosif KHEIFITS [fiction, 100 mn]
1968 - zhivoy trup (Живой труп) by Vladimir VENGEROV [fiction, 142 mn]
1966 - V gorode S (В городе С) by Iosif KHEIFITS [fiction, 106 mn]
1965 - rabochiy poselok (Рабочий поселок) by Vladimir VENGEROV [fiction, 138 mn]
1963 - Den schastya (День счастья) by Iosif KHEIFITS [fiction, 95 mn]
1962 - Pokhozhniy reys (Порожний рейс) by Vladimir VENGEROV [fiction, 85 mn]
1960 - Baltiyskoe nebo (Балтийское небо) by Vladimir VENGEROV [fiction, 89 mn]
1959 - Shinel (Шинель) by Aleksey BATALOV [fiction, 75 mn]