Producer
Born in 1950, USSR (Ukraine)
 
 
Aleksandr LITVINOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Георгиевич ЛИТВИНОВ
Aleksandr LITVINOV
From filmography
 
Producer
2019 - Krik tishiny (Крик тишины) by Vladimir POTAPOV [fiction, 97 mn]
2015 - Doroga na Berlin (Дорога на Берлин) by Sergey_2 POPOV [fiction, 82 mn]
2012 - Doktor (Доктор) by Vladimir_2 PANKOV [fiction, 95 mn]
2011 - Mozkva-ne-Moskva (Москва-не-Москва) by Sergey SENTSOV [fiction]
2011 - Kalachi (Калачи) by Nurbek EGEN [fiction, 84 mn]
2010 - Kitayskaya babushka (Китайская бабушка) by Vladimir TUMAYEV [fiction, 83 mn]
2010 - Bortsu ne bolno (Борцу не больно) by Nurbek EGEN [fiction, 74 mn]
2009 - Lyudi dobrye (Люди добрые) by Aleksey KARELIN [fiction, 91 mn]
2009 - Dvoynaya propazha (Двойная пропажа) by Valery LONSKOY [fiction, 113 mn]
2008 - Kholodnoe solntse (Холодное солнце) by Sergey_2 POPOV [fiction, 108 mn]
2007 - 07-oy menyaet kurs (07-ой меняет курс) by Vladimir POTAPOV [fiction, 92 mn]
2007 - Platki (Платки) by Yuri PAVLOV [fiction, 98 mn]
2005 - Vremia sobirat kamni (Время собирать камни) by Aleksey KARELIN [fiction, 110 mn]
2003 - Zhizn odna (Жизнь одна) by Vitali MOSKALENKO [fiction, 99 mn]
2002 - Svyezda (Звезда) by Nikolay LEBEDEV [fiction, 97 mn]
2001 - 101-ij kilometr (101-й километр) by Leonid MARIAGIN [fiction, 103 mn]
2000 - Zavist bogov (Зависть богов) by Vladimir MENSHOV [fiction, 134 mn]
1999 - Kitayskiy serviz (Китайский сервиз) by Vitali MOSKALENKO [fiction, 98 mn]